Sivut

31. maaliskuuta 2012

Pahoja aprilli piloja :D

Törmäsin  tos  hetki sitte yhteen  foorumiin ja siel kessaan jos oli pahoja aprilli piloja. Tässä kaikki mitä siinä oli.

"Vesihanaan teippiä"

"Makaroonia vessan kannen alle (kuuluu *kräks* kun joku istuu)"

"Maitopurkkiin vettä"

"Tee itse lasku *joka vaikuttaa oikealta*, jätä se keittiönpyödälle & huolestuta vanhempasi"

"Sekoita perunajauhoja, vettä sekä lopuksi tilkkaa maitoa. Tämä sekoitus näyttää ihan maidolta mutta on oikeasti älyttömän pahan makuista."

"Suolaa sokeriastiaan"

"Liitulaku-karkki open liitujen tilalle"

"Herää aikasemmin ja laita teidän kelloja eteenpäin. Kun sun perhe/kaveri/veli/sisko/mumma/pappa herää, niin sit sanot "Nukutti hyvin" ja kello on jo "paljon""

"Äiti tai iskä avaa aamulla verhot ja ikkunassa on sinitarralla kiinnitetty trollface"

"Kannattaa kokeilla, irrottaa hiuksen, kastelee sen ja laittaa sen kiinni johonkin ikkunaan, peiliin tai muuhun lasiin. Se näyttää aidolt halkeemalt (Y)"

"Kahvinkeittimeen lappuja "Vaara, myrkkyä!" yms"

"Laita jotai kermavaahtoa/partavaahtoa jonku käteen 'aamulla' ja sitten kutita sitä pääsiäishöyhenellä nenästä nii pläts se pamauttaa käden naamaa. Voi laittaa toki molempiin käsiin"

"Anna virpojalle kinder-muna jonka olet sisältänyt kananmunalla"

"Nosta vessanpöntön rengas ja kimmota siihen tuorekelmua niin tiukalle, ettei sitä nää. laske rengas takaisin alas ja poistu vähin äänin. seuraavan tullessa asioimaan vessaan saa hän mukavan yllätyksen"

"Feikki kakka"

"Jos teil on sivuovii tai takaovi, laittakaa etuoveen lappu "ovi rikki, käytä sivu/takaovea" sitten kun se kävelee toiselle ovelle, siihen lappu "aprillia(jne..)"

"Kirjota 10 ekaan ns. palaan, rullatirulla .. rullaa rullaa ja viimeiseen ( yhdenteentoista ) kirjota ' kiitos ajastasi'"

"Nauhota kaverisi/vanhempasi/sisaruksesi soittariksi joku huvittava lause/oma laulusi. Soita hänelle & sano "aprillia!""

"Feikki raha-temppu"

"Laita äitin/ iskän taustakuvaks joku höhlä"

"Mee työpöydälle ja ota print screenillä kuva. Sitten rajaat alapalkin pois kuvasta. Sitten piilota kaikki kuvakkeet työpöydältä, ja aseta työpöydän kuva taustakuvaksi. Kun pahaa-aavistamaton uhri yrittää painaa pikakuvakkeita, ne ei tietenkään toimi"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti